Folkets Hus-7342.jpg

Folketshus

This is the page description.

—  Folkets Hus  —

Modern dishes that capture the flavors of the season
 

 

Folkets Hus Bodø er Bodøs eldste kulturhus med historie helt tilbake til 1920. På den historiske talerstolen på Folkets Hus Bodø har blant annet Rune Gerhardsen og Jens Stoltenberg stått tidligere. Talerstolen kan i dag benyttes ifm arrangement.

I dag kan Folkets Hus Bodø tilby nyoppussede lokaler som passer til enhver anledning, med hyggelig privat bar i direkte tilknytning som kan holdes åpen etter avtale i forbindelse med arrangementer. Folkets Hus Bodø er godt tilrettelagt for alt fra konferanser og møter til konserter, jubileer, middager og andre typer arrangementer.

Ved leie av møte eller selskapslokale på Folkets Hus Bodø står Bodø Catering & Selskapsservice for fullservice med alt fra rigg, mat, servering, rydding og generell bistand i forbindelse med møtet. Skal man holde bryllup på Folkets Hus Bodø er det mulig å få leid hvite stoltrekk med hvite sløyfer om ønskelig. Parkeringsplass kan forespørres om. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere både i form av en rampe ved inngangen, , handikaptoalett og bred døråpning inn til salen.

For arrangementer med underholdning, passer Storsalen på Folkets Hus Bodø perfekt da lokalet har fast scene. Her er det også god takhøyde, og det har blitt holdt flere konserter her med stor suksess. Teknisk utstyr leies inn eksternt, men det finnes standard teknikk på huset, i form av et pa-anlegg, prosjektor og lerret. Ved behov for overnatting har de som holder arrangement på Folkets Hus Bodø anledning til å benytte seg av spesialtilbud på rom hos Bodø Hotell. Se herfor mer info. 

Møter og konferanser

På Folkets Hus Bodø kan man holde store og små møter og selskap med en privat ramme, i hyggelige omgivelser. Storsalen og Lillesalen er nylig pusset opp og byr på en koselig atmosfære for både møter og selskap. Her kan man ha grupper fra 10-150 personer. Det finnes også et styrerom i 2 etasje som er til utleie for møter eller kurs for opp til 12 personer. Alle lokalene har prosjektor, lerret, gratis WiFi og naturlig dagslys. Bestill Konferansemeny som består av kaffe/te hele dagen, 2 pauser med frukt/kake og varm lunsj. Konferansevert er tilgjengelig for kunden gjennom hele arrangementet. Se andre menyer her.

Bryllup, banketter, kick off og andre events

Storsalen på Folkets Hus Bodø er perfekt for alt fra bryllup, konfirmasjon, minnestund og dåp, til banketter, kick off og julebord. Maks kapasitet for bespisning er 150 personer ved bruk av både Storsalen og Lillesalen. Storsalen har også fast scene, noe som passer fint hvis man skal ha band som spiller eller annen underholdning. Bodø Catering & Selskapsservice bistår etter tett kommunikasjon med kunden med alt fra rigg og pynting til mat, servering og rydding. 

Lillesalen på Folkets Hus Bodø passer for opp til 45 personer til bespisning. Med egen bar i direkte tilknytning til festlokalet ligger alt til rette for en helaften. Det er mulig å forhåndsbestille bonger. Medbrakt mat eller drikke er ikke tillatt. 

Priseksempel bryllup & selskap:

3-retters selskapsmeny lørdag
fra 595,- per person
Det er mulighet til å ha med egne kaker
(pris basert på 100 deltakere og lokaleleie 6000,- )