61633953_2413986135290196_7351040031244419072_n.png

— Om oss —

 
Folkets Hus-7307.jpg
Folkets Hus-7306.jpg

Sammen om å skape gode
opplevelser for kunden

Tom og Torgeir har lang erfaring som kokk og har drevet med catering og selskap i mange år. De drifter nå flotte Folkets Hus Bodø og ærverdige Hålogatun.
Sammen med resten av de ansatte, har de opparbeidet seg svært god kompetanse på å arrangere både møter og selskap.
Ved bestilling av catering til arrangementer som møter og selskap, bistår Bodø Catering Selskapsservice gjerne med menyforslag til passet anledningen. Bestiller man i tillegg lokale til arrangementet, får man fullservice, som innebærer alt fra bistand til planlegging av bordoppsett og dekorasjon, valg av meny, rigging, servering og rydding etterpå.
Med sin lange erfaring innenfor bransjen har Bodø Catering og Selskapsservice opparbeidet seg en god forståelse for hva slags menyer som passer til ulike anledninger.
«Vi dekker opp, lager mat, serverer og rydder etter ditt arrangement i våre lokaler, slik at du kan nyte selskapet fra start til slutt!»
Bodø Catering og Selskapsservice står klare for å ta imot sine gjester i flotte lokaler sentralt i Bodø. Hålogatun byr på en ærverdig ramme rundt deres arrangement og Folkets Hus Bodø passer perfekt for store arrangementer som møter og bryllup. Senk skuldrene og la Bodø Catering & Selskapsservice bistå ved ditt neste arrangement.

Kontakt oss gjerne for forslag og anbefaling.

Folkets Hus-7308.jpg
sunset-7314.jpg